Rólunk

Sokáig kerestük, míg kedvenc kirándulóhelyünk, Dobogókő mellett találtuk meg itt a Pilisben a helyünket. Hálásak vagyunk, hogy itt állunk a kapui előtt, s teremtjük, formáljuk, szépítjük ezt az egy hektáros szeretetbirtokot, amelyet szántóföldi biogazdaságunk mellett szintén bio, permakultúrás, talajmegújító, a környezetet, talajt védő módszerekkel hagyunk szabadon élni és teremni.

Ez a hely a Nimród Kertje Biogazdaság és Szeretetbirtok Pilisszentkereszten, ahol megalapítottuk a Spirit of Pilis Border Collie Kennelt.

Itt élnek imádott okos és szép border collie és golden retriever kutyusaink, csodás természeti kincsek, madárfüttyös erdők, izgalmas túraútvonalak, források, patakok, virágos rétek ölelésében, boldogan és nagy szabadságban a hatalmas térben, teljes értékű családtagként.

Számunkra mindig is nagyon fontos volt kutyáink és állataink jólléte, egészsége, ezért nem volt kérdés, hogy jó pedigréjű, törzskönyves szülőktől, megbízható tenyésztőktől vásároltunk kutyáinkat.

Kutyáink nagy gyermek -, és állatbarátok. A birtokon núbiai kecskékkel, indiai futókacsákkal, húsvéti színes tojást tojó yúkokkal, mini shetland pónikkal élnek együtt nagy békességben. s boldogan terelnek, ha épp az a feladat. Kutyáink imádnak túrázni, terelni, szarvasgombát keresni, agilityzni, trükköket tanulni, frizbizni, falkázni, s mindenhova velünk tartani, ahova csak utazunk!

Szeretetbirtokunkon az ide látogatók kutyáink mellett megsimogathatják cuki, hosszú fülű núbiai kecskéinket, akik szintén imádnak velünk kirándulni az erdőben. Bio birtokunkon nagy harmóniában élnek együtt mini shetland pónik, núbiai kecskék, különleges szárnyasok, cicák, tengerimalacok, s hamarosan mini kosorrú törpenyuszik is érkeznek. Sok kedves állat él velünk, mint egy szeretetteljes nagycsalád. S öröm azt látni és megélni, milyen sok szeretetet tudnak adni ezek a kedves állatok!

Kapcsolatfelvétel

Sportos, állatbolond, felelősségteljes, megbízható gazdik jelentkezését szeretettel várjuk komoly érdeklődés esetén telefonon +36 70 613 2561, e-mailben a bordercollie@spiritofpilis.hu elérhetőségen vagy a lenti űrlapon.