Kiskutyáink

Border Collie kiskutyáink születtek 2022. május 2-án!

9 csodaszép kiskutyánk született 2022. május 2-án, akiket nagy izgalommal vártunk!

Lady fantasztikusan rutinos, gondoskodó anyuka! Az első pillanattól fogva kézben tartotta a szülést és csodásan gondozza kicsinyeit!

9 csodaszép, erős, izmos és szépen gyarapodó kiskutyát hozott a világra! Fekete-fehér és trikolor gyönyörűségek! 

Lady nagyon szép, kiegyensúlyozott, nyugodt, sportos családcentrikus, gyerek és állatbarát border. Jó terelőösztöne van, de ez nem társul hiperaktivitással. Maximálisan szuper családi kutya!

Hero import fedezőkanunk, csodaszép trikolor border collie, rendkívül jól terel. Folyamatosan képezték birkaterelésre.

A kiskutyák 0-24 órás felügyelet alatt, szerető családban, anyatejen nevelkednek, amíg csak lehet. A hozzátáplálást saját bio rizsünkkel és super prémium táppal elkezdtük és imádják! Nagyon szépen fejlődnek! Cuki kis pocakosok!  

8 hetes koruk után költözhetnek állatbolond, szerető, sportos új családjaikba. 

A kicsik is természetesen törzskönyvezve lesznek és szerződéssel, számlával, chippeppel, kezdő csomaggal, koruknak megfelelő parazita mentesítéssel és oltásokkal, jól szocializálva repülhetnek ki a családi fészekből! Addig boldogság minden együtt töltött pillanat!

Lady

Az anya

Hero

Az apa

Képek, videók a kicsikről

Kapcsolatfelvétel

Sportos, állatbolond, felelősségteljes, megbízható gazdik jelentkezését szeretettel várjuk komoly érdeklődés esetén telefonon +36 70 613 2561, e-mailben a bordercollie@spiritofpilis.hu elérhetőségen vagy a lenti űrlapon.